Gratis inkom voor Gentenaars tijdens Gentse Feesten

• Gepost op do 14.07.2016
Bike to the Future

Ben je Gentenaar? Toon je identiteitskaart aan de kassa en bezoek het museum gratis tijdens de Gentse Feesten!

Van 15 tot 24 juli ontdek je alle tentoonstellingen in Design museum Gent gratis als Gentenaar. Maak kennis met de toekomst van de fiets in ‘Bike to the Future’, de visie over interieur en meubelontwerpen van M.J. Van Hee, Robbrecht & Daem Architecten, C. Kieckens en M. Dubois in ‘Een meubel is ook een huis’ en de werking van ons collectieteam in ‘Collectie in Progress’. Of kom langs voor één van onze andere tentoonstellingen.

Doorheen het jaar blijft het museum natuurlijk gratis voor Gentenaars op zondagvoormiddag.

Op donderdag, vrijdag en zaterdag zijn er ook gratis activiteiten in de binnentuin voor iedereen. Kom je fiets herstellen, je eigen schilderij fietsen, je kleren pimpen in ons mobiel naaiatelier of kom naar één van de andere activiteiten in onze agenda.